Snickare Stockholm

Snickare Stockholm – OM OSS

Vi är en liten entreprenör och byggföretag som arbetar med högkvalitativa material och garanterar en kvalitetsfinish. På grund av vår lilla storlek märker du snabbt ett personligt tillvägagångssätt och korta linjer. Vi har hög kundnöjdhet och kommer att göra allt vi kan för att slutföra ditt projekt med stor tillfredsställelse.

Du kan komma till oss för en total inställning till din konstruktion eller ombyggnadsplaner. Vi är främst anlitade för: Entreprenör, renoveringar, renoveringar, nybyggnation, installationer & underhåll. Du kan lämna alla uppgifter till oss, vi ser till att allt görs perfekt. Från det första till det sista steget.

Begär en offert

Upptäck vad vi kan göra för dig med hjälp av vår expertis och erfarenhet.

Formulärets överkant

Nedsidan

”Mycket nöjd med tjänsten! När jag hade problem med mina plattor fick jag vänlig hjälp och deras mitt problem löst väl”

Allt under ett tak

För varje förändring i ditt, Triangel-konstruktion är den perfekta lösningen.

Kvalitet och professionell

Kvalitet är av största vikt för oss, liksom ett trevligt samarbete.

Personligt tillvägagångssätt

Vi är en liten entreprenör och byggföretag med hög kundnöjdhet.

Entreprenör

En bra entreprenör och snickare eller ett entreprenörsföretag tar allt arbete i ett byggprojekt ur dina händer. Han eller hon tar hand om proffs och ofta även material för att utföra din renovering perfekt. Att hitta en bra entreprenör är en svår uppgift för många människor. TRIANGEL-Konstruktion arbetar tillsammans med de bästa entreprenörerna från din region.

Hyra en entreprenör eller snickare i Stockholm för din renovering är ett bra val. Som ett resultat behöver du inte leta efter personal själv och anställa någon som har många års erfarenhet av att renovera många olika hus. Ett entreprenörsföretag tar hand om renoveringen från A till Ö. Det är en expert som tar på sig ansvaret för att slutföra ditt byggprojekt i tid. För en liten renovering eller en stor renovering utan stress kan du gå till entreprenörerna i TRIANGEL-Konstruktion.

Snickare Göteborg

Behöver du en entreprenör eller snickare?

Vi får många frågor om exakt vad en entreprenör eller entreprenörsföretag gör. Vad du kan och kan förvänta dig av en TRIANGEL-Konstruktion entreprenör är följande delar:

  1. Ledningspersonal
  2. Övervakning av hälsa och säkerhet under byggprocessen
  3. Konstant konsultation med arkitekterna
  4. Materialanskaffning (eller åtminstone dess översikt)
  5. Reglering av tillstånd
  6. Arbetsschema
  7. Leverans inom överenskommen tid
  8. av vår expertis och erfarenhet.

Hur väljer jag en bra entreprenör eller entreprenör företag?

En entreprenör är en person som ibland går runt ditt hem i veckor för att göra ditt hem en perfekt plats att leva. Detta gör den bästa entreprenören en person som levererar kvalitet, som gör ett bra jobb och även en person du kan kommunicera med. Kommunikation under en renovering är mycket viktigt. Gör bra överenskommelser om de olika arbeten som entreprenören kommer att utföra. Också avgöra när tidsfristen är på plats inom en överenskommen tidsram, är ditt byggprojekt redo.

Det händer ibland att det finns en fördröjning i leveransen eller att väderförhållandena orsakar en försening. Att kunna kommunicera väl säkerställer att du som husägare vet var du står. Det är sedan upp till entreprenören att inse och samordna detta.

Många människor använder ett privat anbud för att välja rätt entreprenör eller entreprenörsföretag. På TRIANGEL-Konstruktion arbetar vi bara med professionella entreprenörer som levererar kvalitet. Som ett resultat behöver du inte gå igenom ett anbudsförfarande.

Allt under ett tak

För varje förändring i ditt hem du vill, TRIANGEL-Konstruktion är den perfekta lösningen.

Kvalitet och professionell

Kvalitet är av största vikt för oss, liksm ett trevligt samarbete.

Personligt tillvägagångssätt

Vi är en liten entreprenör och byggföretag med hög kundnöjdhet.

Dörrar

Ofta husägare vet inte hur viktiga dörrar är i hemmet. Lider du ofta av drag eller är dina dörrar av dålig kvalitet? Låt Triangel-Konstruktion se vad vi kan göra för dig. Med rätt nya dörrar, håller du värmen i ditt hem inne och stoppa kylan från utsidan. Detta gäller inte bara ytterdörren utan även dörrarna som stänger dina utrymmen. En bra snickare är en bra investering.

Att köpa dörrar är något folk inte tänker på länge. Ofta utformningen av en dörr är främst tittade på men inte så mycket på kvaliteten på en dörr.. Av denna anledning kan du bättre ha en professionell dörr. Låt din snickare ta hand om detta redan idag!