Fönsterputs i Stockholm

Nu ska jag snart lämna detta ämne därhän. Faktum är att jag hade tänkte göra det redan innan idag. Sedan rasslade det till i inkorgen och 3-4 frågor till om fönsterputs i Stockholm dök upp. Eftersom detta är min profession sedan 15 år så känner jag att det är min plikt att besvara. Så, jag antar att jag gör detta för min skull mest. Hur som helst, nu kör vi:

Vad är viktigast att tänka på med fönsterputs i Stockholm?

Jag är lite osäker på vad som menas med frågan så jag svarar på olika sätt. Det viktigaste med fönsterputs i just Stockholm är att vara bäst. Det är som vilket yrke eller vilken bransch som helst. Det finns mängder av företag i Stockholm som erbjuder fönsterputs. Många är bra men andra är mindre bra. Mitt företag har blivit ett av Stockholms mest välrenommerade företag inom fönsterputs. Det har vi blivit tack vare ihärdigt arbete. Vi vet vad som krävs för att göra ett bra jobb och vi gör det gång på gång. Det är vad som krävs för att lyckas inom fönsterputs i Stockholm.

Om frågan talar om fönsterputsning i största allmänhet så är det viktigt att ha rätt material. Det finns produkter vars tillverkade hyllar till skyarna genom idog reklam. Fall inte för detta trick mina vänner. Det är nämligen det äldsta i boken. Försök dessutom att inte använda så mycket kemikalier. Varmvatten duger nästan till all typ av fönsterputs, i Stockholm eller ej.

Tror du att du kommer att jobba med fönsterputs i Stockholm hela livet?

Jag har nu ca 20 år kvar till pensionen. Jag tänker att jag kanske skulle ta och försöka mig på något annat. Om jag kommer att göra det vet jag inte. Jag trivs ju, trots allt. Jag trivs med att arbeta med fönsterputs i Stockholm. Egentligen sitter alla aspekter av arbetet perfekt. Jag tycker om mina kollegor, jag tycker om mina arbetsuppgifter och lönen är bra. Vad annars ska jag önska mig? Vi får se vad framtiden ger mig, helt enkelt!

Skulle du rekommendera någon från en mindre ort att flytta till Stockholm och arbeta med fönsterputs?

Svaret på denna fråga är tveklöst JA. Det är ett kanonjobb, särskilt för den som är ny i staden. Det finns många arbetstillfällen och det är i regel schyssta villkor och ganska bra ingångslön. Jag går i god för fönsterputs i Stockholm.

Nu lämnar jag detta ämne bakom mig. Tack för dessa veckor!