LED ramp och framtiden

Jag trodde inte att jag skulle syssla med det jag kom att syssla med. Kanske är detta en verklighet för de flesta av oss. Kanske går alla människor omkring med någon känsla av att de inte riktigt uppfyller sig själva. Detta trots att det kanske, där de just nu är, är just vad de gör. Jag arbetar med Styling och min specialitet på företaget är våra LED ramper. När jag var 10 så ville jag bli hockeyproffs. Inte nog med att jag ville bli hockeyproffs, jag var dessutom helt övertygad om att jag skulle bli det. Det fanns inget annat. Jag visste inte ens vad en LED ramp är. Detta trots att min bror vid detta tillfälle hade tre bilar varav alla hade LED ramp. Det var helt enkelt inte mitt stora intresse, men brödra-äpplet faller inte långt ifrån trädet. Nu är det inte bara en passion, nu är LED ramper mitt yrke. Det är det jag är bäst på nu när hockeyklubban lagts på hyllan.

Mina vänner, jag tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och låta er ställa era frågor om saken. Vad undrar ni om LED ramp? Har ni själva en? Funderar ni på att skaffa? Det finns faktiskt, tro det eller ej, mycket att säga om LED ramper. Det allra mesta, vågar jag påstå, kan jag besvara. Skriv därför ner era frågor i kommentarsfältet och skicka iväg dem. Jag kommer att ägna minst ett inlägg åt att besvara de allra bästa frågorna. Ni andra kan vänta er privata svar, jag lämnar förstås inga frågor om LED ramp obesvarade.

Innan jag lämnar er ska jag förresten berätta att det nu har stått klart att jag ska ta över produktansvar på företaget. Detta känns riktigt kul. Inte bara för att jag breddar mig från mestadels LED ramp till fler saker. Jag älskar, som ni vet, LED ramper men det ska bli fint att se om passionen kan bli lika stark för annat. Vi får väl se, vi får väl verkligen se.

Återigen, tveka inte att höra av er. Ni behöver inte improvisera fram en fråga om LED ramp utan ni kan fråga vad som helst. Ni vet att jag inte vill bli för privat i bloggen, så sådana frågor kan ni bespara mig.

Förresten så skrev jag förra veckan att jag skulle återkomma med betyg på Heat – filmen jag såg förra veckan. Eftersom jag gillade den så mycket så vill jag inte skynda på detta. Jag skriver en rad när jag känner att jag har tid, och då blir det allvar!