Markiser Stockholm

I mer än 40 år har vi arbetat med nära utvalda specialistföretag.

Vi är specialiserade på att producera individuella markiser i Stocholm, så som designmarkiser och utsökta markisdukar. På detta område är vi experter och fäster stor vikt vid ett fungerande återförsäljarnätverk.
Därför har vi förlitat oss på experter för försäljning och montering av produkterna i flera år – våra partners i specialiserade återförsäljare.
Tillsammans med våra kvalificerade specialistpartners erbjuder vi kvalitet in i minsta detalj, från planeringen av en markis till installationen på huset.
Bli inspirerad och råda dig inom markiser i Göteborg eller Stockholm:

Råd om markiser
Speciellt för inköp som man endast görs en gång i livet är professionell rådgivning A och O. För detta använder vi på vårt utmärkta återförsäljarnätverk: när det gäller att hitta den perfekta markisen för dina behov lurar ingen våra specialiserade partners. En specialist partner kommer att ta en titt på installationssituationen och, mot bakgrund av detta, göra den perfekta rekommendationen samt lämpligt erbjudande.
Monstering av markiser i Stockholm
Det är bra att veta att du får allt från en enda källa på . De specialistpartners vi arbetar med känner till vår produkt inifrån och ut. Detta, i kombination med den redan kända individuella installationssituationen på din uteplats, är en garanti för ett optimalt slutresultat.
Markistjänst
Om du behöver ytterligare utrustning eller en ny markis vid ett senare tillfälle kan du även ha problem med markisen, markisens specialistpartner finns också till hands. Med hjälp av en kod (som finns på markisduken) kan s specialister omedelbart förstå vilken modell med vilken enskild egenskap är din markis och därmed installera den 100% korrekta reservdelen.

i Stockholm – Specialistpartners nära dig
Har du inte hittat en lämplig -återförsäljare i närheten av dig än? Ta en titt på vår specialistpartnersökning och hitta rätt -återförsäljare från vårt stora partnernätverk.

Vad kan en markis göra för dig

Belysningskontroll för inomhus och utomhus.
Justera insläpp av ljus precis som du behöver det. Och därmed bestämma atmosfären.

Letar du efter markiser för inomhus eller utomhus bruk i Stockholm? Köp från oss på !

Solskydd i alla dimensioner.
Skydda från för intensiv sol. Reglera klimatet på ett helt energibesparande sätt. Skugga där det behövs snabbt: med i Stockholm

Mer plats för sommaren.
Återuppfinna sommarsätet. Utöka huset – till soliga och skuggiga rum, även gärna utomhus. Öar som inrättats för vila och avkoppling: perfekt med .

Terrass- och balkongmarkiser
Solskydd för terrass och balkong – markiser

Som ett familjeföretag i 3: e generationen har vi tillverkat markiser som sätter standarder för mer än 40 år. Det som gör unikt är kombinationen av produktion av markiser och markiskläder under ett tak. Detta är svenskt hantverk in i minsta detalj. Vår uppfinningsrikedom är uppenbar när det gäller att göra det ännu roligare att leva utomhus. Vi nöjer oss aldrig med bra lösningar, men vill bli lite bättre för varje dag. Detta ger oss det bästa i alla avseenden till våra kunder – i den perfekta kombinationen av form och funktion.
Våra markiser kännetecknas av kvalitet, prisbelönt design och innovativ teknik som ger din terrass och balkong en viss extra. Ta oss på vårt ord med vårt kvalitetslöfte.
Med solskydd för terrass-skuggning finns ett stort urval av modeller och färgnyanser idag – det lämpliga markistyget finns även för alla markistyper och färger.
Valet av den perfekta markisen är i grunden enkelt: det definieras av användningsplatsen och ditt eget påstående.

Skuggning för uterum och terrasstak
Fri utsikt över trädgården i en skyddad miljö: uterum och täckta terrasser kombinerar det bästa av inomhus och utomhus. För att säkerställa att du kan njuta av dyrbara stunder utan begränsningar kan markiser skydda uterum och takterrasser från starkt solljus och höga temperaturer. Antingen monterad på eller under glastaket, de ger ett behagligt klimat och tillförlitlig bländning skydd. De högkvalitativa textilskuggsystemen från är lika vackra som robusta. De tål på ett tillförlitligt sätt vind och väder och ger en inbjudande atmosfär.
Glas-markiser för uterum
– externt monterad –
Din markis av speglar bländande sol, UV-ljus och mycket av värmestrålningen samtidigt som du fördjupar din vinterträdgård i behagligt dagsljus. Värmen stannar utanför medan du njuter av att vara inne. Oavsett om små eller stora glasytor, klassiska eller skalade tak – njuta av behagliga temperaturer, spara dig i påslagning av luftkonditionering och designa din egen trädgårds- eller terrass-dröm.
Underglas-markiser för terrasstak

Tillbringa dagen utanför, i trädgården, under ett skyddande tak. design-markiser lovar det bästa skyddet mot för mycket sol och ge din mycket personliga utomhus-miljö hemtrevlig. Duken är förlängd och skyddad från smuts, vind och väder under terrass-taket. Alla markiser av glas från övertygar med kompakta fulla kassetter som anpassar sig harmoniskt till terrassens tak. En mängd olika belysningsutrustning fulländar atmosfären på kvällen.
till markiserna under glas