Black Week

Jag älskar när ni uppskattar vad jag skriver om. Det är ingen överdrift. Jag verkligen älskar att få era kommentarer och att få höra era tankar om vad jag skriver om. Det är spännande, det är utvecklande. Det är därför jag tycker att en blogg, som den här, ska vara ett rum för dialog snarare än en megafon för mig. Stort tack alla fina människor där ute för era värmande ord.

Förra gången ni hörde från mig berättade jag om min närmast osannolikt pepp inför Black Week. Ni som har följt mig i några år vet att detta är min favoritvecka på året. Ni brukar få stå ut med ett eller ett par av de här inläggen när det närmar sig. Hur som helst, förra veckans inlägg bestod av en redogörelse för det jag investerat i under Black Week. Jag gick från år 2011 och framåt och berättade om mina allra främsta kap. Jag berättade visserligen inte om de dåliga inköpen, men det kan vi ta en annan gång.

Så, förra veckan slutade vi på 2015. Därför är det inte mer än rätt att jag fortsätter på året därpå:

2016 – Soffan

I jämförelse med de andra sakerna jag har köpt under Black Week är detta tveklöst den som väger mest. Det är dessutom den sak som kostat mest, trots den oerhört generösa rabatt jag fick av företaget. Den otroligt snygga och nästan löjligt sköna soffan som jag och min partner köpte då har vi kvar. Vi njuter av den varje dag.

2017 – Träningskläder och träningsutrustning

Jag hade bestämt mig för att börja träna. Detta var visserligen runt millennieskiftet så det tog några Black Week innan jag fick tummen ur. Det var 2017 års Black Week då jag bestämde mig – Nu var det nog, nu var det dags. Slut på ursäkter och undanflykter och alla andra synonymer som betyder samma sak! Jag köpte löparkläder, spinningskor, lösa vikter och en jävla massa annat. Blev det fullt hemma? – JA! Tyckte min partner om det? – NEJ!

2018 – Pianot

Ja, alltså inget äkta piano, men så nära som man kan komma. Detta piano var av märket Yamaha och det var startskottet för min pianoperiod. Jag hade gett mig fan på att lära mig, och efter ett halvår var jag faktiskt ganska hyfsat. Vill ni höra? Jag kan i så fall lägga upp ett klipp! Detta var hur som helst inköpet under 2018 års Black Week.

Jag återkommer med fler tips snart.

Kram på er!