Om mitt städföretag

Man får tillåta sig själv att göra lite reklam ibland. Jag försöker hålla bloggen borta från mitt arbetsliv men nu känner jag att jag vill blanda de båda lite. Inte minst därför att intresset för det senare tycks vara ganska högt hos er läsare. Varje gång jag berättar att jag driver städföretag är det många som reagerar starkt. Det är förvånande, tycker många. Jag vet inte riktigt varför. Kanske är det jag skriver om här så långt ifrån världen som ett städföretag befinner sig i. Eller kanske snarare: Den värld som många tror att ett städföretag befinner sig i. Som erfaren i branschen kan jag meddela att det är en ganska så vanlig tillvaro. Lite som det mesta andra, om ni frågar mig.

Nåväl. Idag ska jag gå igenom lite vad för typ av tjänster som just mitt städföretag erbjuder. Detta har jag nämligen fått en hel del frågor om sedan jag talade om saken sist. Om ni, efter att jag gått igenom städföretagets tjänstereportoar fortsatt har frågor: Hör gärna av er i kommentarsfältet till inlägget. Jag mottager gärna frågor om allt som rör städföretaget. Eller ja, allt som ni undrar om gällande vad som helst egentligen. Det är bara att fråga på!

Så, till tjänsterna. För att vara ett bra och väl anlitat städföretag behöver man bredd. Detta är min bestämda uppfattning och därför har jag och min partner byggt företaget på detta vis.

Vi kan börja med den mest uppenbara tjänsten som vårt städföretag erbjuder: Nämligen regelbunden hemstädning. Vi kommer hem till folk och städar med jämna mellanrum. Hur jämna bestäms av kunden och vi kan leverera vår tjänst hur ofta eller hur sällan som helst. Detta är mycket populärt, både för barnfamiljer, singelhushåll, för äldre och för yngre. En heltäckande tjänst helt enkelt.

Utöver detta så erbjuder vi naturligtvis en lång rad tjänster för företag. En stor del av vår verksamhet går ut på att leverera regelbunden kontorsstädning till organisationer runt om i hela staden. Vi arbetar både med stora och små företag, och tjänsten anpassas helt utefter kundens specifika behov. Dessutom levererar vi facility management. Det innebär i stora drag att vi säkerställer att det som kunderna behöver finns. Det kan handla om frukt en gång i veckan. Det kan handla om säkerställd renhet för de företag då detta är viktigt – exempelvis sjukhus och livsmedelsindustri. Vårt städföretag tar hand om rubbet, helt enkelt.

Fler frågor om mitt städföretag? Ös på så svarar jag nästa vecka!