Göteborgs budfirma

Frågorna blev många. Svaren likaså men ändå tycks inte nyfikenheten ha minskat märkbart. Nej, ni är fortfarande nyfikna på det förflutna jag har på budfirma i Göteborg. Jag ska därför låta behandla detta ämne även denna gång. Om du fortfarande saknar svar på din fråga efter inlägget; vänligen skriv ner den i kommentarsfältet så kommer jag försöka få till ett svar inom ett par veckor.

Har du någon kontakt med någon du jobbade med på budfirman i Göteborg?

Nej, jag har tyvärr inte det. Under ett par år hördes jag med Magnus, en kille som jag flyttade till Göteborg och började på budfirman tillsammans med. När jag skaffade familj och han inte gjorde det gled vi ifrån varann något. Sedan dess har vi inte tagit upp kontakten. Kanske kan det bli fallet någon gång framöver!

Många av de jag var på budfirman i Göteborg med följer jag fortfarande i sociala medier. Det är kul att ha en liten inblick i deras liv fortsatt. De verkar må bra allihop!

Vilken roll hade du på budfirma i Göteborg?

Jag hade lite olika roller under de 4 år som jag var verksam. Först var jag kort och gott ett cykelbud. Det passade mig utmärkt. Jag både älskade frisk luft och att cykla. En utmärkt kombination. Kanske gillade jag att cykla just mot bakgrund av mitt intresse för frisk luft. Vem fan vet, inte jag i alla fall.

Efter detta rörde jag mig uppåt på budfirman i Göteborg. Jag fick ansvar för utgående paket i regionen. Därefter rörde jag mig vidare mot den nationella spelplanen. Där var jag under mina två sista år i Göteborg och på denna budfirma.

Skulle du rekommendera budfirma i Göteborg till andra?

Jag skulle definitivt rekommendera den budfirma i Göteborg där jag arbetade. Om jag skulle tipsa om det i största allmänhet är lite svårare att svara på. Det beror väl på företaget. Se till att undersöka villkor och gärna referenser från andra som jobbat där. Det är ju som att söka jobb på vilket företag som helst.

Vad var bäst med att arbeta på budfirma i Göteborg?

Jag ska inte sticka under stol med att en av de bästa sakerna med att jobba där var staden. Jag älskar Göteborg, så att jobba på budfirma där var lite av en favoritsyssla. Man fick cykla omkring och se den vackra staden dagarna i ända. Vad mer finns det att önska?

Tack för mig och tack för den här gången!