Takläggare

Tegeltak – Takläggarens favorit

Tegeltaket är den mest ekonomiska formen av tak och en underart till det branta taket. Tegeltak är symboliskt för taket och en favorit bland våra takläggare. Ett tegeltak väl gjort av tegel är tidlös, vacker och en kvalitetsfaktor för ditt hem. De första lerklossarna uppfanns av etruskerna 800 år före Kristus och vidareutvecklades av romarna och tyskarna.
Hittills har många former utvecklats, som alla har visat sitt värde. Bland annat kan vi lägga alla typer av takpannor. Ett tegeltak åldras på ett hållbart sätt och med tiden får en patina som gör ditt hem egendom ser bra ut även efter århundradena. De bör avväga valet av färg på dina tegelstenar på äldre tak. Med hjälp av färgglada broschyrer, bör du orientera dig hellre för att vara säker på att du fortfarande kommer att gilla ditt tak i ett par år. Så du måste förvänta dig att för den tid av ditt liv kommer du att se ett gammalt tak som bara ser nytt i början. Färgförändringar på grund av vädret är oundvikliga. Takpannor finns i en mängd olika utföranden och kvaliteter, färger, storlekar, glaserade och oglaserade.
Men vi vill inte avskräcka dig! Under en personlig konsultation på plats visar vi dig ”takläggningen” som passar din fastighet med exempel.

Trätak

Trä är förmodligen människans äldsta byggnadsmaterial. Trä är en varm, robust och förnybar råvara som har vunnit i design och konstruktion i tusentals år. Vi är ett ungt, dynamiskt snickeriföretag och uppfyller kraven för att kombinera det gamla med det nya. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet.
För dina personliga byggprojekt med trä, råder vi dig individuellt och står till ditt förfogande med vår erfarenhet. Grunderna för ett perfekt utförande av vårt arbete är: livslängd, kreativitet, omsorg och hantverkserfarenhet.

Gröna tak är ekologiska juveler som hjälper till att reglera fuktbalansen, särskilt i stadsområden, tack vare naturens omfattande slutna jord. Det extra skyddet mot solljus förlänger också livslängden på ditt tak. Beroende på din personliga smak kan ditt takområde utformas från örtängen till den utsmyckade trädgården. Våra takläggare märker av en ökad popularitet för gröna tak. Med gröna tak skyddar du aktivt miljön. Dessutom erbjuder vi dig lämpliga löparbeläggningar för din terrass, din balkong och din takterrass. Efter den nödvändiga tätningen utför vi installationsarbetet enligt dina idéer på ett funktionellt och professionellt sätt. Som specialistföretag erbjuder vi dig en samlad garanti för det arbete som utförs. Detta ger dig trygghet för funktionen av sekvensen av skift och bevarandet av värdet på ditt hem. På begäran förblir vi som masterföretag din kontaktperson, särskilt för skötsel och underhåll av ditt tak.
Under en personlig konsultation på plats visar vi dig den grönare som passar perfekt på ditt tak med hjälp av exempel.

Skorstenshuvuden skadade i ytan av väderpåverkan, motsvarar sällan önskat utseende och fuktigt igenom. Med vår hjälp kan dessa täckas med stora skiffer eller stenstrukturplattor och därmed förbättras igen. Systemet tar emot en avslutningsplatta av rostfritt stål vid öppningen och ventileras. Förtroendet för hantverkaren är särskilt viktigt här! När allt kommer runt, vilken kund vågar gå till taket för att styra arbetet?
Vi hjälper dig gärna med rätt materialval och skapar även prisjämförelser av de olika systemen. Komplexa projekt och speciallösningar är en del av vår dagliga verksamhet. Endast kvalitetsprodukter som övervakas för kvalitet bearbetas.

Skiffer är en 400 miljoner år gammal, matt-glänsande grå sedimentär sten som fann sin väg in i vårt hantverk mycket tidigt på grund av dess utmärkta ljus och väderbeständighet och utmärkta isoleringsegenskaper som takmaterial. Vi har specialister på takläggning av skiffer Det ger därför ditt tak en viss extra, en speciell individualitet och lämnar ett nästan historiskt intryck på betraktaren. Att arbeta med skiffer kräver en hel del hantverk och mycket erfarenhet – inga problem för oss. Fasadbeklädnad med och utan ornament ger uppfriskande luft på sommaren och knubbig värme på vintern. Dessutom sparar du värmekostnader och skyddar miljön. Skiffer kan läggas i gammalt tyskt lock, i tyskt lock med bågskurna stenciler och kombineras med andra material som metall eller trä. Det är ett mycket flexibelt och tidlöst vackert material som kan anpassas till alla takformer.
Om du bestämmer dig för ett skiffertak hos dig erbjuder vi dig optimal kvalitet. En trädgård paviljong smälter också harmoniskt in i den gröna av din fastighet med en skiffer-täckt tak. Ett skiffertak varar en livstid och alltid ser ut som nya.
Under en personlig konsultation på plats visar vi dig takläggningen som passar din fastighet med hjälp av exempel. Kontakta din takläggare idag och du kommer få ditt drömhus. http://takläggare-göteborg.se